Saturday, November 26, 2011

Perasan nak jadi Projek Manager



Asslamualaikum ollsssss.. ^_^

Hari dah gelap conpirm ler malam kan..ermmm..gelap sungguh harinya.heheheee...ada korang nampak bulan tak..jap2 maw lihat bayang2 dan gerak bulan....bulan yang ta pernah kata "IM TIRED MOVING"..ouh never2..hahha..setia nya bulan pada langit dan kuat nya kerjasamanya bersama matahari..
*Apa ni berpuisi pusan pulak..grrrr...

Tapi lihat pada suatu ketengan bulan teringat pulak pada kenangan2 dulu yang boleh memakir tempat di kapala otak ni.*Kalau aku ta jadi yg sekarg ni apa yg aku jadi sekarang...erhmmm....WONDER!

hHAhaa..sebenarnya kan korang deyda pernah memendam hasrat dan cita-cita nak jadi Project Manager. Jaz because i love to talk..love those peoples..love comunicatin wif them...Rase seronok pulak bila kita merencana dan merancang bagi sesuatu event. Pasti nya deyda rase kerja ini memerlukan kesungguhan yang cekal...

Ok bercakap pasal project manager..deyda sekarang tengah berusaha dengan sangat gigih mempromosikan si shantek manis Cik Syra Eyra..my dearest future Cousin..yeah..hehee...
Syra ni participate in  QOMA NEXT TOP MODEL contest..Alhamdulilah syra berjaya pergi second round..to place her the next round deyda perlukan sokongan korang2 yang spoting habes tuuu! yang memang rocx..heee..



  • Si manish jelitawan semua..
  • Likex jappp...heheee...tgok cermin tu....manish lgi berganda dah mengelike...yeahhh nah amek ni sbg 
  • pghargaan ♥ ♥ ♥...




Heeee...dah like?? dah kelik lom link tu....try la.
.Actually dulu deyda bila dapat link cam gini ase malas sgt nak like..deyda tanya diri deyda *Wat hape nak like..bukan diri ak pom..tapi bila deyda fikir banyak2  mase syra masuk contest nih..y not we tryin make some eforts..jaz liking..buka susa pom...mungkin suatu hari juga kita akan perlu sebuaH LIKE yang sama..apa slahnya kita lakukan untuk hari ini..mungkin kejayaan dia adalah dari kejayaan satu LIKE kita tuu...*Kata2 muhasabah untuk diri deyda..;)


Ok korang...hanya sebuah notice shaja..tak paksa pon..Korang kalu nak deyda like page untuk apa2 contest boleh la coment di bawah dan letakkan link.nanti deyda bleh like share dan promote2..hehehe....
Take care semua...sayaaaang lebey laa...heeee;)


::LovesHaje::dEyda Mahamad Arsad

2 comments:

Leen a.k.a Linda said...

done! gud luck ok :)

dEyda Mahamad Arsad said...

thanx Leen a.k.a Linda!
apreciated..
nanti leen ada na like page ape2 kasi link k deyda like n promote to frends..;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...