Thursday, November 10, 2011

KESAH Kakak yg cantek dalam LRT Star

 Assalamualaikum si shantek manish..si kacak menawan..hohoiiiii..^_^
heeee..suke yerk..aduhhh..arini awal2 pagi lagi ase sonok jep...hati CERIA bagai..opssss! bukan jumpe buah hati yerk..tp dapat jumpe kakak cantek lagi..hehhee...Actually dlu deyda dah jumpe kakak ni waktu pgi na pgi keje..naek LRT kat Sentul Timur...mase tu memg asek cakap jew dalam ati.
.WOW!!! cantek nye kakak ni..
hehheee..mase tu dia pakai white blause ngn skirt...n rambut dia ponny tail..hehhee..comeyyy...nah gambor nyer lebey kurang cam gini..tapi lagi gorgeous..huhu..and she is Malay taw..dEyda sempat ushar kad kerja dier..Shila sumtin...huhuuu..

Contoh ajep...hihihiiii...

Tapi hari ni korang thu deyda jumpe die cam haner..die pkai BAJU KURUNG MODEN...Another WOW!!!
Huhuhuuu..shes so simple...natural beauty..hnye tangerine lipstic dan gloss...enuf to make her gorgeous deep into mae eyes...huhuuuu...suke nengok nyer..hehhee..ase na snap picx dier kasi korang tgok...huhuuuu..

Kulit dier putih n shes quite tall..ase deyda klu jadi model mesti TOP..dan klu jadi artis mesti KEBABOM...hihihii...deyda suke aje tgok dier coz rase dier simple sgt..hari ni npk simple dan sopan..
ase nyer dier berbaju kurung sgt2 menarik....deyda harap dpt jumpe dier esk pgi la coz dah ta BETAH na hadap mat bangla, mat pakistan,mat indon yg BUSUK + GATAL..ouh!!!

To kaka yg cantek..tengs foe delight mae early mornig wif ur beautiful face..(Sory terminat diam2)..hehehe..
dan kaka telah buat deyda jatuh cinta pada Natural Make Up...hehehhee...
Kakak la sumer inspirasi deyda...chewahhhh..heeeee..

Mungkin kdg2 korang pom akan alami perkara cam gini..bila kite tengok ssorang baru la rase hati untuk bergerak pada suatu perubahan.Tapi harap nya pada  yg baik saje la yer..heeee..

Nak tutop citer....moga korang semua hepy2 saje...InsyAllah...


::LoveShaje::dEyda Mahamad Arsad::

1 comments:

cikgu ainura said...

wahh.. admire kat kakak tue yek.. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...