Tuesday, November 8, 2011

Boodak kecik dan Aidiladha


Asslamualaikum semua yg comel2 kacak2...aduhai muka aje maken berseri.heee ^_^...ape cer AidilAdha korang???besh tak..hehhee...all da bloger forshua bzyin updatin da entry foe aidiladha kann...hehhee...same goes to me..
Foe dis aye time ok la..not bad..as usual..tapi ta la sgt semeriah Aidilfitri coz ader siblings yg ta balek..huhuuu...

Raye ni pagi raye lg dah ader umah tok coz balik malam aye tuu..pagi2 lagi dah ase dingin nyer suasana kmpung..ta mcm di bandar...ouh nyaman nyer ase..tambah pulak hari tu pagi2 lagi dah mendung..hujan...buat deyda ase malash sgt na mandi..hehehe..sampai da kne leter ngan ayah...

After siap kitaorg g umah tok sebelah ayah deyda kat kuala kurau jugak..makan2 segala bagai nyer juadah.seronok sgt bila tengok sumer brkumpul...nah amek ni juadah tok sdiakan..ta byk..tapi ckop wat hari tu..bersyukur...

Maksu..ayah dan tok tersayang....

Sedapp tuuuu...

akak deyda ngn huby dia..tuuu pulon makan..

eheheee...bergambar di hari hujan..




Kakak deyda dgn paish tomey..
mase kat kmpg,deyda ta pasan pulak der yg wat korban..sebab hari memg sgt hujan lebat..kalau ada pom mukin wat petang o da next day..huhuu...tapi dalam kitaorg sembang-sembang makan-makan smpai knyg gillaaa...deyda tepasan sorang budak...jap korang tgok nih...

jap-jap..korang jgn tgok kete tuuu..ta hade kaitan pom..tuuuu yg si budak kecik tuu...haaaa...dalam org sumer dok rumah sbb hujan lebat...boodak ktecik tu mencipta kngan terindah di waktu Aidiladha nyer dengan maen hujan..kemain ag die syokkkk men hujan..HEAVEN tuuu...deyda tgok dri tgkap ase nak p join jer..hehhee...lame taw korang..dah basah lencunn dak tuu..deyda asek jer nengok dia men air..mumy dia mesti ta psan anak dier ta hade..leka2 tgh maen air deyda pasan sumbody dtg n amek dak tecik tuu..
menagis nages dak tuu nak maen air ag...hehhee...itu la kngan yg terindah buwat si boodak tecik itu..

Mungkin korang ader kenangan yg lebih terindah di waktu Aidiladha..kongsi2 la disini..mesti seronok citer2 tuu kan...hhehee...

 Ok la na totop citer..Aidiladha sudah berlalu..moga diberi kesempatan dan dpnjangkn umur untuk mnyambutnya pda tahun hadapan..Insyallah..


 ::Loveshaje::dEyda Mahamad Arsad::

2 comments:

BENA said...

kenangan terindah masa raya ari tuh. adalah TIDOOOOOOO . hehehehe ;)

dEyda::Ezany said...

warghhh INDAH nye kngan BENA...hehhee ;P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...