Wednesday, November 16, 2011

Penangan HIGH HEELS

 
 erkkkk..Alhamdulilah..heheh..bawu pas makan nih...makan pagi...bwu jugak sampei opiss...sebelum tuu bace dlu yer kat atas tuuu yer korang..yg pink2 tu..Asslamualaikum ^-^...
Arini datang opis macam biase....tapi pagi tadi mase nak turun LRT kat Stesyen Masjid Jamek ada lah sesuatu terjadi di depan mata ni...udah nyer sampai Masjid Jamek deyda pom apa lagi menuju ke pintu LRT nak kuar..depan deyda ada chinese girl. Dari hari pertama deyda naek LRT waktu pagi pergi kerja..Dorang2 nih suka kelam kabot..Asal pintu bukak jer terus nak pusu2 kuar..(thu la hengkaw dah lewat..ak pom dah lewat..tapi ta yah KELAM sgt mcm cartoon tolak orang sana sini grrrrr).hah! tu la yang mengang sangat!

Tapi hari ni deyda dapat saksikan akibat kekelam kabotan dorang yang membawa padah TERUTAMA kaum wanita yang ber HIGH HEELS..cam gini..
Perghhh PINK tuuu..errrrrr...




ok2..sudaaa la tengok kasut tuuuuuu...heee..Dat Chinese gal yg terlebey kelam kabot macam nak naek bot tuuu melangkah aja setapak..setapak ja kuar tiba dummmm....TERGOLEK jatuh depan deyda terpelecok kasut tumit tinggi..alahai...kesian pulak deyda tengok coz dah la jatuh LUTUT plak macam injured n da embrassing moment..she wore a skirt..so ape lagi kan..korang bleh pikir sendiri ler apa jadik...Huhuhuuu...
Tapi dia bangun wat bodoe jep..mukin dia rasa ala terselak jatuh sana sini bukan nyer hape2 pom..yang penting nuuu OFFICE sempat sampai....Dia bangun lagi kelam la jalan..tuwon TANGGA pom kemain lgi laju..bagi dia macam ta ader apa2 pulak berlaku...zzzzzapppp! dia pintas deyda lagi..(Dalam hati: mak haih kaw nih anak perempauan watson yamberk kew?? Ops!!! Hahahha..ngalah ak yg pakai CROCS ajaaa...)

Hebad betul dat Chinese gal (Wa tabik sama lu laaaa). Macam baby pulak..jatuh bangun balik...relax aja jalan balik..hihihiii....tapi apa pa pom..na jatuh  ker tergolek ker tersembam kew...tapi klu dah pakai skirt tu hati2 la...(Ader orang kesah kaw jatoh?? Orang hagi kesah kulit melepak kaw tuuu amoiyy..kemain ag la membulat mata tuuu)..hihiii....

Itu saja lah kesah nya dengan HIGH HEELS ni..deyda na sambung wat kerja..Report ta siap ag...nanty story mory ag..heeee....Take care yayang sumer..Dddaaaaa..;)


PinkQuote: HIGH HEELS sgt comel! sgt suka! tapi dah keje jalan jauh CROCS aje laaaa..hihihi..tpi sebelum pakai pom dah JATUH..jatuh apa?? JATUH CINTA ngan HIGH HEELS PINK tuuuu..heeee..


:LoveShaje::dEyda Mahamad Arsad::

1 comments:

cikgu ainura said...

ciannyer that gurl... :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...