Saturday, December 3, 2011

Kenapa KUNING bukan PINK..

Asslamualaikum readers...^_^....ni hao ma??? heee....

dah seminggu ta menyinggah kat ruangan POST ni...selalu jer bukak blog..tapi ta pulak menangkap mata untuk menaip....huhuuu...jom bace baris2 ayat berikut...

Ok secara umumnya memang diri deyda sangat2 minat PINK yoe...ouh warna hatiku...meminati PINK dari umur 15 tahun tu...before tu minat warna ORANGE...memang fanatik laa..hehhee..ntah naper bila umur menjangkau ker 15 tahun..seorang yang sgt remaja kala itu...hahhaa...warna merah jambu menghinggap di hati ni..heeee..sejak tu memang sumer barang baju comforter n evitin i'l try make it PINK.hehhee...memang seronok sangat bila dapat kumpul barang2 yang semuanya PINK....sampai mase deyda belajar dey call me PP stand foe Pink Person...heeeee......
                                                                          TAPI!
                                                                           
                                                                     Jeng..jeng...

                                                                    i bought this!

 grrrrr..cam haner ntah..tetiba sgt nak beli kemeja KUNING dan bukan PINK...errrr..maaf yer warna kegemaranku tercurang pulok..hehheee.....terlintas sgt dihati nih nak membeli warna KUNING...

Berbicara pada hati...apa salahnya nya kan beli warna lain..kalau sebelum nih ego sgt ta nak curang warna kegemaran walaupun dalam hati rase kenan sgt pada yg lain! heeee...hari nih i tunaikan kata hati ni...
ta salah mane pom kan pilih warna lain...minat tetap minat...

MERAH JAMBU! saye tetap setia pada awok! heeeee....chill yaaa~~


:LovesHaje::dEyda Mahamad Arsad

9 comments:

Cik Gadis ^^, said...

tak pink un tape ,, coz its sweet lorh ! cantik !!

Kartini said...

woo.. tini mmg nak sgt try pakai kaler2 mcm tu. tp belum ada keberanian. aissh

dEyda Mahamad Arsad said...

kartini: u shuld try dear! brtambah cantek+manish tini nanti...weeee...:)

Cik gadis: heeee..tu la..pasni kalu kenan na angakt jep!;)

NyssaSaad said...

pink berkate:: tak mengenang budi pny tuan..cet..hahahaha..kali ini daku maafkan..=)..prosperity satu !

dEyda Mahamad Arsad said...

kuning berkate: kasi chance ak lak kali nih..hakhak...NyssaSaad blaja bg Mac dlu rrrr.;P

Mas2ra said...

haha!! samE la..ai lak..patut beli merah...tapi beli oren

dEyda Mahamad Arsad said...

SWITY Mas2ra : heeeeee...awok curang! habaq MERAH! haaaaha..:P

msrh's said...

minat pink jgk! :O

dEyda Mahamad Arsad said...

heeee...msrh's: pink itu mnawan..;p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...